DISA ARSYE PER TU ANTARESUAR

Shoqata e semundjeve te rralla kerkon te krijoje nje komunitet te forte te organizatave te pacienteve dhe te njerezve qe jetojne me semundje te rralla dhe per te forcuar zerin e njeresve qe jetojne me semundje te rralla ne Shqiperi dhe Europe.

 1. Komunitet

  Pacientet do bashkohen ne nje komunitet.

 2. Perfaqesim

  Pacientet do perfaqesohen ne institucionet kryesore te Shqiperise dhe Europes.

 3. Takime

  Pacientet do marin pjese ne takime me anetaret e Soqates se Semundjeve te Rralla, ne seminare, konferenca dhe workshop-e te organizauar nga Shoqata e Semundjeve te Rralla.

 4. Informacion

  Lajmet dhe njoftimet do postohen ne faqen e internetit te Shoqates

 5. Online

  Do ngrihet nje komunitet online per pacientet me te njejten semundje ne website-in e shoqates.

NJOFTIME